Biztonsági Dekoratív Kilincs 1x Többszínű Kerámia Gomb Kabinet Gomb Gomb Fogantyú Komód Gomb Aranyos Fiók Fogantyúja Gyermekek Baba Szoba Bútor Hardver (Színe : Fehér)
Legutóbbi

Biztonsági Dekoratív Kilincs 1x Többszínű Kerámia Gomb Kabinet Gomb Gomb Fogantyú Komód Gomb Aranyos Fiók Fogantyúja Gyermekek Baba

HUF 3669.30

A Това elérhető

Masszív szerkezet, amely alkalmas a fa vagy alumínium belső, mind a külső ajtót. * Anyaga : kerámia + cink ötvözet bázis. * Szín : aranyos kerámia fogantyúk különböző színekben. * Használd ezt a kerámia gomb elforgatásával állítsa be, hogy adjunk egy értelemben, dekoráció, hogy a fésülködő asztal fiókok, szekrények, ajtók, stb.!. * Minden termékünk kézzel, egy darab egy időben, a természetes termékek.Ezért, ha nem lehetetlen, nehéz előállítani az azonos elemeket.Széles alkalmazások : nagyon alkalmas a csúszó pajta ajtaját, szekrény ajtók, kerti istállókat, kerítés, ajtó, pince, stb.* Anyaga : kerámia + cink ötvözet bázis.* Szín : aranyos kerámia fogantyúk különböző színekben* Használja ezt a kerámia gomb elforgatásával állítsa be, hogy adjunk egy értelemben, dekoráció, hogy a fésülködő asztal fiókok, szekrények, ajtók, stb.!* Minden termékünk kézzel, egy darab egy időben, a természetes termékek.Ezért, ha nem lehetetlen, nehéz előállítani az azonos elemeket.* Ezek teljesen aranyos egy nagyszerű módja annak, hogy felújítja a meglévő bútorok.A csomag Tartalmazza : * 1x kerámia fiókban gomb* 1x csavart.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései