XIAJONS mobiltelefon Gyűrű Jogosultja Állni,360 fokban elforgatható Konzol Kompatibilis Minden Okostelefonok,a Férfi, Nő, Leopárd Minta(Barna)
Legutóbbi

XIAJONS mobiltelefon Gyűrű Jogosultja Állni,360 fokban elforgatható Konzol Kompatibilis Minden Okostelefonok,a Férfi, Nő, Leopárd Minta(Barna)

HUF 1483.65

A Това elérhető

【Termékek közé】1 telefon gyűrűt tartó. 【Biztonságos, kiváló minőségű】 csöng A telefon jogosultja készült kiváló minőségű cink ötvözet, rozsdamentes acél.Magas minőségű anyagok segíteni válik egy hosszú távú jó állni.Az ujj gyűrű markolat gondosan polírozott, hogy megvédje az ujjait. 3 M öntapadó pontok a vissza a gyűrűt jogosultja szilárdan rögzíteni kell a telefont, vagy ügyet. 【Gyűrűt tartó Minden Szögből】 A gyűrű jogosult 360 fokos forgatás, majd 180 fokos elforgatás funkció, amely lehetővé teszi, hogy könnyen helyzetben a telefon vízszintesen vagy függőlegesen.Is, akkor a telefon folyamatosan az asztalra. 【Többfunkciós】 Ez a gyűrű tulajdonosa alkalmas minden okostelefonok, ami kényelmes az élet.Lehet használni, mint egy mobil telefon kezelni, asztali állvány (Nem használható a vezeték nélküli töltés). 【Humanizált Design】 Ergonomikus design a kitámasztó teszi, hogy egy jó fogantyú a zsúfolt buszon, metrón, hogy megakadályozza a telefon csúszik a kezed.Szintén egy tökéletes megoldás, hogy a hely az okostelefon irodai íróasztal, konyhai pult, vagy éjjeliszekrényen, amikor nézed a videót, zenét hallgatni, videóhívás kezdeményezése, vagy akár játék, mint egy állvány.Utasítások : 1. Tisztítsa meg a felületet a készülék, amíg teljesen tiszta.2. Húzza le az átlátszó film, majd dugja a készülék, vagy esetben nyomja meg finoman, hogy győződjön meg róla, hogy elakadt a készülék / eset.3. Nyomja meg finoman, hogy győződjön meg róla, hogy elakadt a készülék / eset.Akkor távolítsa el a 3 M ragasztó kiterjed a gyűrűt tartó stick ez a film.Nyomja óvatosan a készülék ellen 30-60 másodpercig, hogy biztosan tökéletesen teljesítette a film.4. Finoman nyomja meg a minden alkatrészek tökéletes tapadást.Várj egy pillanatot, majd szabadon megfogni a telefont, majd forgassa a gyűrűt 360 180 fok.5. Mint egy bónusz, hogy hol van a gyűrű jogosultja is elég jól működik, mint egy stand, mind vertikálisan, mind horizontálisan.6.De ez is lehet tehetséges, hogy a barátnő, barát, testvér, család, ők nagyon boldogok lesznek. (A legjobb választás ajándékok).

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései