Számítógép Hangszóró, Vezeték nélküli Csatlakoztassa a Hangszóró Hordozható Divat Design Tartós Nincs Késleltetés Tiszta Hang a 3,5 mm-es Jack Tabletta Mobiltelefon(piros)
Legutóbbi

Számítógép Hangszóró, Vezeték nélküli Csatlakoztassa a Hangszóró Hordozható Divat Design Tartós Nincs Késleltetés Tiszta Hang a 3,5

HUF 3928.50

A Това elérhető

A hang tiszta, erős, szilárd minőségű, tiszta.Igen széles körben lehet használni, ha zenét hallgatni, filmet nézni, játszani, stb.Könnyen hordozható‑kis méret, könnyű súly, elhelyezhető a zsebben, táska, táska, stb.Élvezze a zenét bárhol, bármikor.Kompatibilis minden típusú digitális eszközök, támogatja a 3.5 mm-es audio csatlakozók okostelefonok, táblagépek, laptop, Pc, MP3, MP4, valamint. A hangszóró fogad el, egy új, egyedi divat design, a "vezeték nélküli" fogalmát, valamint egy kompakt szervezet lehetővé teszi, hogy vigye magával.Használata egyszerű, s könnyen kezelhető.Egyszerűen csatlakoztassa a 3,5 mm-es audio jack, hogy kapcsolja be a hangszórókat, nem kell várni.Szolgáltatás : 1. A hangszóró fogad el, egy új, egyedi divat design, a "vezeték nélküli" fogalmát, valamint egy kompakt szervezet lehetővé teszi, hogy vigye magával.2. Használata egyszerű, s könnyen kezelhető.Egyszerűen csatlakoztassa a 3,5 mm-es audio jack, hogy kapcsolja be a hangszórókat, nem kell várni.3. A hang tiszta, erős, szilárd minőségű, tiszta.Igen széles körben lehet használni, ha zenét hallgatni, filmet nézni, játszani, stb.4. Könnyen hordozható‑kis méret, könnyű súly, elhelyezhető a zsebben, táska, táska, stb.Élvezze a zenét bárhol, bármikor.5. Kompatibilis minden típusú digitális eszközök, támogatja a 3.5 mm-es audio csatlakozók okostelefonok, táblagépek, laptop, Pc, MP3, MP4, valamint.Specifikáció : Elem Típus : Mini Speaker Material : ABSBattery : 2x AAA Elem (Nem Tartozék) Csomag Lista : 1 x Mini Hangszóró.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Mini Speaker
Material:
ABS
Battery:
2xAAA Batteries (Not Included)
Package List:
1 x Mini Speaker :

A termék kiegészítései