Kocsi Hátsó ülése Szervező, Hátsó Ülés Védő Kick Szőnyeg 10 Érintőképernyős Tablet tartó Gyerekek Kisgyermekek, Utazási Kellékek (2Pack)
Legutóbbi

Kocsi Hátsó ülése Szervező, Hátsó Ülés Védő Kick Szőnyeg 10 Érintőképernyős Tablet tartó Gyerekek Kisgyermekek, Utazási Kellékek (2Pack)

HUF 2833.65

A Това elérhető

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 【Prémium Minőségű】Továbbfejlesztett, erősebb 600 D Oxford szövet, vízálló PVC (világos, zseb), erős hevederek, valamint megerősített csatokkal, tartós, biztonságos, nem vegyi szag. 【Tartani Az Autót, Szervezett】A nagy hátsó ülésen, szervező(26 x 18 cm-es) úgy tervezték, hogy tökéletesen tároló a töm, mentse az autó tér egy tiszta, tágas autós környezetben. 【Tiszta Tabletta Jogosultja】A PVC jogosultja tiszta érintőképernyős viewer ablak illik Android, illetve i OS-tabletta, vagy a telefonok akár 10 cm, tartja a gyerekeket, aztán a hátsó ülésre utasok szórakoztatásáról vezetés közben. 【Könnyen Telepíthető, Tiszta】Az extra hosszú, állítható pántok gyorskioldó csatok adj egy egyszerű telepítés semmilyen jármű.Egyszerűen rögzítse a felső, illetve alsó pántok körül a hátsó ülésen lesz a munka.Csak kell egy nedves ruhával törölje át a piszkos.Vízálló, géppel mosható szövet könnyen kezelhető. 【Széles körben】Alkalmazás Beépített 10 különböző típusú zsebbel, több hely kell tárolni a telefon, üvegek, nasit, újságokat, játékok.Ez az autó kick mat alkalmas a legtöbb autót, TEREPJÁRÓ, tartja a kocsit, tökéletes rend, minden gond nélkül - védelme érdekében az autó ülés kárpit, a piszkos cipő-ujjlenyomat, karcolások, kiömlik, foltok, kopások, sár, kosz, kopott.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései