Köszönöm Matricák 2 Inch 1000pcs Személyre szabott Köszönöm Matricák Small Business 2 Tekercs Köszönöm Matricák Borítékok Csomagolás,Üzleti,Esküvő (2inch 1000pcs 5Designs Bevont Sticke)
Legutóbbi

Köszönöm Matricák 2 Inch 1000pcs Személyre szabott Köszönöm Matricák Small Business 2 Tekercs Köszönöm Matricák Borítékok Csomagolás,Üzleti,Esküvő

HUF 11664.00

A Това elérhető

【Nagy Érték Pénzért】Köszönöm Matrica Mérete 3,8 cm/ 1,5 hüvelykes 2 Zsemle, Összesen 1000 Db.Valamint Egy Tároló Táska kap, Mint Egy Ajándék, Így nem Is Kell Aggódnia, Raktározási Problémák. 【Nagy Méretű, 2 inch, Divatos】Ez a Matrica Papír eltér 1inch Kis Matricák.Az Átmérő 2inch/5cm, Ami Nagyobb, Világosabb, Hogy Az Ajándék Vagy Áru Inkább Szakmai, Divatos. 【Takarítson Meg Időt, Pénzt】Szakmai Nyomtatás, Szabás, Szép Design, Illetve A Mennyiség Az Ár., Nem Kell Költeni Egy Magas Ár, Megrendelés Sokáig Várni, akkor Tudja Használni, Rögtön a Vásárlás Után, Ami Nagyon Kényelmes. 【Nagy Ragasztó, Könnyebb Használni,】 Ez A Matrica Készült, Magas Minőségű, Nem Stick Ragasztó, Amely Szilárdan Tészta Nélkül Szélén Ingadozó, Nem Hagy Ragasztó Nyomot, Amikor Eltávolították, Így Használhatja, Anélkül, Hogy Aggódnia. 【 Nagy Mennyiség, Alkalmas A Különböző Forgatókönyvek】 Összesen 1000 Köszönöm Matricák, Akár Kereskedelmi Célra Vagy, Mint Egy Család, Ünnep, Ajándék, Dekoráció Csomagolás, A Szám Nagyon Is Elegendő.Egyértelmű Szöveget, Majd A Mintát Nyomtatási Pontosan Közvetíteni A Háláját, Hogy A Család, A Barátok, Az Öregek Vagy A Kollégák.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései