Fürdőszoba Mosdó Alá, Akril Öntapadó Ajtón, vagy Falon Tábla Neve Lemez, Semleges Wc-Jel vagy Mosdó Alá Dekoráció, Otthon, Iroda, Étterem (4 x 8 hüvelyk, WC-1)
Legutóbbi

Fürdőszoba Mosdó Alá, Akril Öntapadó Ajtón, vagy Falon Tábla Neve Lemez, Semleges Wc-Jel vagy Mosdó Alá Dekoráció, Otthon, Iroda, Étterem

HUF 1201.50

A Това elérhető

✔ Tartós & Nem Fade - Fürdőszoba, Mosókonyha jel készülnek 2 mm vastag akril, vízálló, rozsda mentes, nem könnyen hajlik vagy a semmiből.A tartós akril anyagból képernyő nyomtatás időjárásálló, majd évekig. ✔ Design - Mosdó Alá betűkkel nyomtatott, Mosókonyha Jel betűkkel nyomtatott, vicces, modern stílusú, téglalap jel, tökéletes lakberendezés, nagy, mint ajándék a család vagy a barátok. ✔ Könnyen Olvasható Berendezett fehér betűkkel, valamint grafikus ellen fekete háttér, Fürdőszoba vagy Mosodában jel matrica írva lemez nagy betűkkel látható messze, az emberek könnyen látni, olvasni ezt a táblát a szoba másik végéből, vagy a folyosón, A látogatók nem hiányzik. ✔ Könnyű Telepíteni - A jelek egy öntapadós hátlap, Csak távolítsa el a ragasztó stick oda, ahova akarja.Szuper könnyű telepíteni, hogy sima, sík felületek ajtón, vagy falon, mint a fa, üveg, fém, sima fal felületek, stb.Az első a termékre fóliát.Kérjük, távolítsa el a védőfóliát a használat előtt. ✔ Alkalommal - Aranyos Fürdőszoba vagy Mosás jele lehet csatolni az ajtón, vagy falon sima felületre, Hagyd, hogy az ügyfelek tudják, merre van a mosdó, is az otthoni, vagy irodai dekoráció.Méret 20 X10 X0.2 cm/8*4*0.08 hüvelyk, használható beltéri, mind kültéri alkalmazások az éttermek, szállodák, üzletek, irodák stb.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései