subrtex Fürdőszoba Szőnyeg Puha Csíkos Plüss Szőnyeg Nedvszívó Háztartási Szőnyeg, Gyorsan Száradó mosógépben mosható (Csokoládé,2032)
Legutóbbi

subrtex Fürdőszoba Szőnyeg Puha Csíkos Plüss Szőnyeg Nedvszívó Háztartási Szőnyeg, Gyorsan Száradó mosógépben mosható (Csokoládé,2032)

HUF 2563.65

A Това elérhető

【PUHA ÉRZÉS】Különbözik a hagyományos zsenília, ez a matrac jobb anyag, puhább, pihe, egyre vastagabb, erősebb a víz felszívódását. 【VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ】Ez a mat három méretben : 16"*24", 20"*32", 24"*60".Haj hossza 0.6 hüvelykes, nagy sűrűségű. 10 szín, mindig van egy szín, ami világít a világ. 【MARADJON A HELYÉN】gyakran vannak vízcseppek a földre, a fürdőszoba, amely csúszós, könnyen csúszik.A különleges hot-melt alsó segít megőrizni a talaj száraz, nem könnyű esik. 【Vízfelvétel】a felszínen A takaró elnyeli a vizet, gyorsan, hatékonyan tartja a szoba tiszta, így elkerülhető a víz nyomokat a szobában miatt a nedvességet a talp. 【MELEG TIPPEK】 Rövid-vágott chenille pad, nem szivacs réteg, mosógépben mosható, nem salak, gyors érdekel.Gyönyörűen köré, tartós, gyönyörű, gépben mosható.A szín teljes három dimenziós, a pihe sűrű, a kéz olyan, puha, bőr-barátságos, nagyon puha.A kivitelezés hibátlan, a takaró, jó állapotban van.A halom távolság viszonylag kicsi.A szőr hosszú, sűrű.Ez elnyeli a víz, gyorsan, nem könnyen csúszik.Színes, többszínű, az élet nem csak az egyik oldalon, nem mindig olyan színű, beállíthatja, hogy a bor kényelmesebb.Gazdag, laza, mint a lusta, élvezze az eredeti megjelenése az életet, amíg lélegzik, s fedezze fel a több lehetséges jövőt.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései