DIOLOCA Macska Torony Macska Játszóház Macska Tevékenység Fa Lakás Vakarja szizál Oszlop Macska Fa Macska Almot Vonzó, Könnyű Telepítés (Kávé)
Legutóbbi

DIOLOCA Macska Torony Macska Játszóház Macska Tevékenység Fa Lakás Vakarja szizál Oszlop Macska Fa Macska Almot Vonzó, Könnyű Telepítés

HUF 9760.50

A Това elérhető

A Barátok Kell Egy Hangulatos Otthon Saját Pihenni, Játszani, Csak Olyan Aktív, Mint Azt Akarják, Három Különböző Helyszínen Nekik, Hogy Relaxs.A Pet Lehet, Hogy Maradj Távol A Bútorok, Függönyök, Szőnyegek, Ruhák, Ez A Macska A Fára.Tökéletes Kis Terek Lakás, Valamint Játékot Csomagolva Puha Plüss.Teljes méretű Tartós Szizál Vakarja Pad, S Lógó Játékok Tartsa A Macska Ösztönözte, Illetve Szórakoztatja Az Óra.Könnyű, Gyors Szerelés, Mindössze Pár Lépésre. [Értékesítés utáni Szolgáltatás] : Vissza Csere Garancia, Minden Problémát meg Lehet Visszatért Ingyen.A Legjobb Minőség Ellenőrzés Garantálja.Biztosítunk Nagyon jó Minőségű értékesítés Utáni Szolgáltatás, Forduljon bármikor, 24 Órán belül Gyors Válasz Üzenetet. [Design] : A Design Egy Puha, Szép Stílus, Nagyon Népszerű Mindenféle Cica, Lágy Tónusok, Erős Anyag. [Bruttó Tömeg] : 11.8 Kg. [Termék Méret] : 11.8 X 15.7 X 26.8 Cm (30x40x68cm) [Csomagolási Méret] : 18.5 X 12.6 X 5,1 Cm (47x32x13cm). [Szín] : Szürke/kávé/bézs Színű. [Termék Neve] : Macska A Fára. [Anyag] : Plüss, Tanács.Macska fa készült kiváló minőségű MDF a bőr-barát plüss kiterjedő, hogy tartsa a macskák wärme, kényelmes, természetes szizál felületi karcolás.segít megőrizni a macska a karcolás bútorok, szőnyegek.Biztosítja a biztonságos, hívogató hely a macska, hogy élesíteni a karmok.Szilárd szerkezetű, jól kiegyensúlyozott design, erős bázis, a macskák könnyen, biztonságosan, ugorj be vagy ki ez a macska a fára.Ez egy szép megjelenés, majd add hozzá a Fényes, hogy bármelyik szobát, az ön otthonában.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései