ZHUAN masszázságy Lap Készletek Arc Többi Lyuk Masszázs Táblázat Szoknya Gyógyfürdő ágytakaró Felszerelt Táblázat Szoknya szépségszalon Ágy -r 60x180cm(24x71inch)
Legutóbbi

ZHUAN masszázságy Lap Készletek Arc Többi Lyuk Masszázs Táblázat Szoknya Gyógyfürdő ágytakaró Felszerelt Táblázat Szoknya szépségszalon

HUF 3550.50

A Това elérhető

☀Anti-fade & kopásálló .. Ez a Gyógyfürdő Lapon Állítsa be Az Anti-kikopnak, Anti-pszichiáter Még A Napi Használat, Nem deformálódik, Nem pilling.A Belső Takaró 100% Tencel Pamut, Amely Barátságos Ügyfél Bőr Tartja A Lehetőséget, Hogy allergia. ☀Funkcionális Masszázs Kanapé Szett A Szoknya Lap Olyan Jó, Hogy Elrejtse Az Összes Elem Alatt A Masszázs Táblázat,Ami A Spa, Hogy Tiszta, Rendezett, Majd megtakarítani.Minden Olajok,Gyógyfürdő Eszközök, Valamint Egyéb Áruk Gyakran Használt Rejtve Az Asztal Alatt A Szoknya. ☀Luxus spa szett Gyönyörű színek, egyszerű design, javítja az egész környezet a szoba, vagy wellness. ☀Arc többi lyuk .. úgy Tervezték, arca levegőt lyuk oldalán zseb a mobiltelefon. ☀Alkalmas standard asztalokAlkalmas szinte minden masszázs ágy, szögletes sarkok.Ez A Masszázs Táblázat Szoknya Szett Lehet Frissíteni A Masszázs Táblázat.Hozz Egy Professzionális Luxus-Nézd Az ügyfelek.Ez a Masszázs Táblázat Szoknya A Tökéletes Kombinációja A Funkcionalitás, a szépség.Mindegy, hogy a Hőmérséklet Vagy a Szezonban, Kínál Egy Fényűző, Kényelmes Tapasztalat, Hogy az Ön számára A Minőség, Szépség.Tapasztalat.Hagyd, Hogy Az Ügyfelek.mindig Élvezem Ezt a Kényelmes Élmény. 4 Db Sor ( A Szoknya Táblázat Lepedő, Takaró Fedél, Párnahuzat, Széket Borító) Biztosít Az Összes Lehetőségeket A Használat.kérjük, vegye figyelembe, Hogy A Fehér Helyezze be Pad Együtt alkalmazzák, ágytakaró, Mint Egy takaró.Az Ágytakaró Is Használható Egyedül, Mint Egy Sík Lap.Megjegyzés : 1. Kérem, Engedje meg, 1-3mm Hiba Miatt Kézi Mérés, Győződjön meg arról, Hogy Nem Bánja, Mielőtt ajánlatot. 2. Mivel A Különböző Monitor Fény Hatása, A Tényleges Színek Kissé Eltérhetnek A Kép Színe. 3. Szolgáltatási Garancia : azért Vagyunk Itt, Hogy Biztos, Hogy Megkapja A Legjobb Ügyfélszolgálat, Valamint 100% - ig elégedett A vásárlás.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései