TOPHOME Tisztító Kefe Többcélú Mosó Konyha, Szilikon Szivacs, Ecset, Edény a Pan Tál Étel, Mosni, Zöldség-Gyümölcs, edényfogó (Szürke,1db)
Legutóbbi

TOPHOME Tisztító Kefe Többcélú Mosó Konyha, Szilikon Szivacs, Ecset, Edény a Pan Tál Étel, Mosni, Zöldség-Gyümölcs, edényfogó (Szürke,1db)

HUF 1348.65

A Това elérhető

Ez a szilikon mosó által tervezett TOPHOME, kreatív anyagok, szilikon, ez lesz a forradalom tiszta eszközök, tiszta minden konyhai felszerelések. [Anyag] Az elektronika készült élelmiszeripari szilikon, ami természetes, mivel nem porózus, mint a rendszeres szivacsot, meg ruha. [Többfunkciós] Ez a szilikon szivacs egy multi-funkcionális eszközöket lehet használni, mint egy étel, tisztító szivacs, mind a szivacs, üveg/tisztító csempe, élelmiszer, tisztítószer, magában foglalja a kültéri használatra. [Soft & Rugalmas], Puha, rugalmas, karcolás mentes, puha, rugalmas ahhoz, hogy a szemüveg, vagy a sarkok edényt, vagy kazánok, puha ecset, sörte. [Többfunkciós] Ez élelmiszeripari minőségű szilikon szivacs nem csak akkor lehet használni, mint egy étel, tisztító szivacs, mind a szivacs, üveg/tisztító csempe, tisztább élelmiszer, zöldség-gyümölcs tisztító kefe, de lehet használni, mint egy baba zuhany ecset.Az elektronika készült élelmiszeripari szilikon, ami természetes, mivel nem porózus, mint a rendszeres szivacsot, meg ruha vagy.Ez a szilikon szivacs, többfunkciós eszközök, akkor lehet használni, mint egy étel, tisztító szivacs, mind a szivacs, üveg/tisztító csempe, élelmiszer, tisztítószer, magában foglalja a kültéri használatra. - Nagy teherbírású, hatékonyan tisztítja tányérok, edények, fazekak, lábasok, mosás gyümölcsöt, zöldséget, mosdó, csempe, és még sok más!. - Puha tapintású, könnyen tisztítható. - Tartós és célja a hosszú távú használatra készült prémium szilikon.Ezek a szilikon szivacs a szűrőket úgy tervezték, hogy nehéz mosogatógép, zöldség/gyümölcs szűrőket. - Úgy is lehet használni, mint egy bankot, szivacs, tisztítására, wc, mosdó, csempe, valamint a zuhany alatt - Teszi megbízható alátétek vagy, mint a szilikonos edényfogó köszönhetően hőálló tulajdonságok.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései