Manikűr készlet, Mini Manikűr Készlet,Utazási Manikűr Készlet,körömvágók a Nők,Utazási Köröm Készlet,körömvágót Meghatározott,Szakmai Köröm, valamint Köröm Set Clipper,Utazási Manikűr Ápolás Készlet Ajándék (Rózsaszín)
Legutóbbi

Manikűr készlet, Mini Manikűr Készlet,Utazási Manikűr Készlet,körömvágók a Nők,Utazási Köröm Készlet,körömvágót Meghatározott,Szakmai

HUF 1348.65

A Това elérhető

[Többcélú szépség szett]-Manikűr készlet/szépség kit nem felesleges alkatrészek, teljesen kielégítő, a tisztaság, a láb - /arcvédelem, hogy ez a lényeg, minden tétel megfelel a mindennapi használat. [Új megjelenés, könnyű szállító utazó készlet]-Könnyű, divatos utazási köröm kit fog kényelmesen használható utazáshoz, meg a család.A pink utazó készlet egyedi megjelenés, design.Tedd a táskájában, autó, vagy csomagtér, hogy könnyen elvégzése. [Divatos mini manikűr set]-A rozsdamentes acél manikűr szett, rózsaszín toll fedezze alkalmas a rokon, barát, szülő, feleség, férj, ami divat lett, majd üdvözölte ajándék.A fény tervezés lehetővé teszi a tökéletes utazó társa, biztosítva a kiváló tisztaság a lábát, kezét, arcát. [Kiváló körömvágók a nők számára]-körömvágót fogad el jó minőségű acél, magas hőmérsékletű kovácsolás a élesség és tartósság; körömreszelő erősíti a súrlódás, amely könnyen lengyel-manikűr; Fül kanál fogad el, kör-alakú design, tisztítják a cerumen könnyen, biztonságosan; Szemöldök csipesz elfogadja vízszintes gabona csúszásmentes fogantyú 45 fokos a szorító ferde szája. A [minőség garanciát]-100% garancia, beszerzési utazási manikűr készlet 30 nap visszaküldési garancia után-eladó ügyfélszolgálat.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései