INPANY Mogyoró Labdát, majd a Jóga Labdát (55-75cm) - Anti Tört Labda, a Szülés, Szülés, Fizikai Terápia Gyerekeknek, fő Erőssége, Office, Home & Gym Fitness (Tartalmazza Szivattyú)
Legutóbbi

INPANY Mogyoró Labdát, majd a Jóga Labdát (55-75cm) - Anti Tört Labda, a Szülés, Szülés, Fizikai Terápia Gyerekeknek, fő Erőssége,

HUF 8127.00

A Това elérhető

【Labda,】 Ez a gyakorlat labdát áll egy anti-tört mogyoró labdát, majd egy extra vastag jóga labdát szék.Alkalmas a szülés szülés, fizikai terápia gyerekeknek, fő erőssége, office, home & gym fitness. 【Mogyoró Labdát】Használt javítja a testtartást, lefogy, majd növelje a fő erőssége.A mogyoró labda kínál, nagyobb stabilitását azáltal, hogy korlátozza a mozgást, hogy előre-hátra, A Középső bölcső, a maximális kényelem, valamint támogatják. 【Jóga Labdát】Nem csak jó a Pilates, jóga, vissza hasi képzés, valamint a terhességi torna vagy több alacsony hatást gyakorol, de az is lehet használni, mint egy irodai szék, labda, hogy a testtartás javítására & enyhíti a hátfájást. 【Biztonságos&Non-Toxikus】A labda készült Professzionális a nem-toxikus PVC anyag, ingyenes, BPA & nehézfémek.Van egy matt felület lehet gyakorolni anélkül, hogy csúszik.Biztonságos a terhes anyák. 【Könnyen Fújja】 : Mentsd meg időt, energiát a gyors infláció láb pumpa tartalmazza a praktikus dobozban.Mindössze perc alatt felfújja a stabilitási labda.A jóga labda 3 méretben (kezdve a 55cm - 75cm), illetve többszínű a tökéletes megjelenés, valamint alkalmas.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései