A szobában Sötét Függöny Rod, Tekerjük Körbe Design, Extra Vastag 1-Es Átmérőjű Egyetlen Drapéria Rod, Kihúzható Fém Rúd Készlet, Ablak Kezelés (28-48, Antik Arany)
Legutóbbi

A szobában Sötét Függöny Rod, Tekerjük Körbe Design, Extra Vastag 1-Es Átmérőjű Egyetlen Drapéria Rod, Kihúzható Fém Rúd Készlet, Ablak

HUF 4183.65

A Това elérhető

????1-HÜVELYK&MAGAS KEMÉNYSÉG - A zárójelben a függönyrudat egy nagy teherbírású fém alap, nagy stabilitás, a szépség, a kapacitás akár 24-32 lbs, Általában a növekedés a hossza a rúd, a teherbírást a rúd növeli. ????PRÉMIUM ANYAGOK - A szobában sötét függöny rod magas minőségű, környezetbarát, hogy jön a felelős gyártó, a sarkon, majd zárójelben mind szilárd, fém konstrukció.Mayrhyme ragaszkodnak folyamatosan létrehozása szép, nagy teljesítményű otthoni kényelem termék. ????ÚJ FELDOLGOZÁS - Mayrhyme magas minőségű acél körbe függönyrudat fogad el, a magas-hőmérséklet gyógyító bevonat, soha nem Fakul,Szórás, vagy a Rozsda,nem könnyen karcolódik,építeni a hosszú távú használat. ????️REJTETT DESIGN - A két vége a drapéria rod célja a mini finials, nem számít, hogy nyissa ki vagy csukja be a függöny, nem találtam nyomát a telepítés.Csak szép függönyök díszítik a windows.Lehet, FALRA vagy MENNYEZETRE szerelhető beltéri vagy ki. #️⃣GYÁRTÓI GARANCIA : Nem Kérdés Visszatérési Politika ezt a rúd beállítás.Mayrhyme támogatást nyújt, biztosítja a teljes elégedettség során 2 év.Méret : 28-48" | Szín : Antik Arany.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései